آرشیو آذر ماه 1401

مجله دانستني هاي روز

کارت بازرگانی

۳ بازديد ۰ ۰ ۰ نظر

انواع کارت بازرگانی

در ادامه انواع کارت بازرگانی به شرح زیر است: اخذ کارت بازرگانی
 
کارت بازرگانی تجاری

کارت بازرگانی به دارنده حقیقی یا حقوقی آن اجازه می‌دهد که به تجارت بپردازد. تجارت شامل ثبت سفارش،‌ ترخیص کالا، ‌واردات از مناطق آزاد، صادرات کالاهای مجاز و حق‌العمل‌کاری در گمرک و غیره است.

کارت بازرگانی خدماتی

برای اشخاص حقوقی که جواز سرمایه‌گذاری در حوزه فعالیت‌های خدماتی را دارند، نوع خدماتی صادر می‌شود. کسانی که نوع خدماتی دارند فقط می‌توانند در حیطه کار و فعالیت خودشان کالا وارد کنند.

کارت بازرگانی موردی
نوع موردی تنها برای کسانی صادر می‌شود که برای یک مرتبه بخواهند کالایشان را ترخیص کنند. این کارت هم برای اشخاص حقیقی وهم حقوقی صادر می‌شود
 
کارت بازرگانی تولیدی-صنعتی

اشخاص حقوقی که مجوز سرمایه‌گذاری در کارهای تولیدی را دارند، این کارت برایشان صادر می‌شود. کسانی که این کارت را دارند می‌توانند تجهیزات کارگاهی و مواد اولیه مورد نیاز برای تولیدشان را وارد کنند و بعد از تولید صادر کنند.

بر اساس قوانین گمرکی کشور، کارت بازرگانی مجوزی است که دارنده ی آن، اعم از شخص حقیقی و حقوقی، می توانند ااقدام به تجارت در عرصه واردات و صادرات کالا کند. این تجارت برون مرزی از ثبت سفارش و ترخیص کالا تا واردات از مناطق آزاد، حق العمل کاری در گمرک و صادرات کالاهای مجاز را در بردارد. بر این اساس، ورود و صدور کالا برای کلیه تجار آزاد نیست و بازرگانانی می توانند مبادرت به ورود و صدور کالا کنند که دارای کارت بازرگانی باشند.

صدور کارت بازرگانی موکول به آنست که اصولاً بازرگان موسسه ی خود را در دفتر ثبت تجارتی ثبت کرده و دارای دفاتر پلمپ شده ی تجارتی باشد و عضویت اتاق بازرگانی محل خود را نیز قبول کرده باشد. در مورد شرکت های تجارتی، کارت بازرگانی به نام مدیر مسئول شرکت صادر می شود.

بازرگانانی که تقاضای صدور کارت بازرگانی می نمایند باید طبق فرم های چاپ شده از طرف اتاق بازرگانی اطلاعات مربوط به تجارت خود را به اتاق بازرگانی بدهند و از طرف دو نفر از اعضای اتاق بازرگانی معرفی شوند. صدور کارت بازرگانی برای بازرگانان و شرکت های خارجی منوط به معامله متقابله است، یعنی در صورتی به بازرگانان خارجی کارت بازرگانی داده می شود که کشور آن ها نیز به بازرگانان ایرانی اجازه فعالیت بازرگانی بدهد.

کارت بازرگانی Business Cards
بر اساس تعریف گمرک، کارت بازرگانی مجوزی است که دارنده آن چه شخصی حقیقی باشد چه شخصیتی حقوقی، می‌تواند با داشتن آن اقدام به تجارت در عرصه واردات و صادرات کالا کند.

این تجارت از ثبت سفارش و ترخیص کالا تا واردات از مناطق آزاد، حق العمل‌کاری در گمرک و صادرات کالاهای مجاز را در بر دارد.

بسیاری از افراد علاقمند به فعالیت های بازرگانی، برای دریافت کارت بازرگانی از طریق وزارت بازرگانی اقدام می‌کنند. اگر درک درستی از نحوه درست این کارت وجود نداشته باشد، با تمام مزیت‌هایش می تواند دردسرساز هم باشد.

در همین راستا چند ماه پیش که در خبرها خواندیم عده ای با اجاره دادن کارت های بازرگانی شان به قاچاق کالا در کشور دامن زده اند و یا عده ای از صادرکنندگان برای فرار از زیر بار برخی قوانین، با کارت بازرگانی دیگر افراد (که عمدتا هم روستایی بوده‌اند) اقدام به واردات کالا می‌کرده‌اند.

کرگیری

۳ بازديد ۰ ۰ ۰ نظر
کرگیری به نمونه برداری از بتن که به وسیله الماس های برشکاری متصل شده به مته کرگیری انجام می‌ شود، گفته می شود. برای انجام و اجرای کرگیری بتن نیز باید به قطر کرگیری توجه بسیار زیادی داشت. یکی از مهم ترین هدف های کرگیری بتن ایجاد فضای بازشو در بین بتن، کانال کولر، لوله گاز و … است. همچنین در عملیات کرگیری بتن یکی از موضوعات مهم و قابل توجه این است که یکی از عوامل تأثیرگذار در قیمت کرگیری بتن افزایش عمق بتن است که این موضوع سبب تغییر در مراحل کار می شود بنابراین برای دست یافتن به عمق دلخواه باید از قطعه کمکی برای عمق های بالای چهل سانتی متر استفاده کنید و با افزایش بیشتر عمق کرگیری و تعداد قطعات کمکی، سرعت عملیات کرگیری نیز افزایش پیدا می کند.
هر پروژه ای که در آن از سازه بتنی استفاده شده باشد، به افراد و ابزار هایی نیاز است‌ که کرگیری نیز شامل آن می شود. زمانی که یک سازه بتنی نیاز به حفاری داشته باشد، بدین صورت که نیاز باشد در سازه، لوله کشی و یا سیم کشی شود، به کر گیری نیاز داریم. ضمن این که مغزه گیری بتن، حفره هایی کاملا صاف و صیقل خورده را در دیوار، زمین و سقف ایجاد می کند. همین طور می توان از این حفره ها برای داکت لوله، اجرای سیستم اطفای حریق، عبور خطوط و سیم تلفن و… استفاده نمود.
البته در بعضی مواقع برای تست بتن، نیاز به نمونه برداری است که مغزه گیری بتن انجام می شود. بدین شکل که بخشی استوانه ای شکل از سازه جدا شده و به آزمایشگاه برده می شود. سپس آزمایش های لازمه بر روی نمونه انجام می پذیرد.
عملکرد اجرایی دستگاهای گردبر بتن یا کرگیری بتن بصورتی است که سه عامل مهم از جمله الماس ، مواد خنک کننده و سرعت برشی مناسب تاثیر میپذیرد و به دو حالت گردبر عمودی و کرگیری افقی تقسیم بندی میشود که میتوان این عملیات را تا عمق ۳ متر در کف  و شش  متر در افق انجام داد. این موارد با توجه به نوع دستگاهها ی برش و توان دستگاه ها در این عملیات بسیار مهم است. دستگاه هیلتی در انواع مختلف تولید شده اند که قدرتمندترین آنها دستگاه کرگیری بتن هیلتی  DD200 و DD350 میباشد .
که آن نیز دارای انواع مختلف میباشد در مجموع دستگاهای کرگیری دارای عملکرد دورانی و خطی با سرعت برشی متفاوت میباشند و با توجه به نوع عمق سوراخ و قطر سوراخ از دستگاه کرگیر با قدرت متفاوت استفاده میشود و در صورت بالا رفتن قدرت دستگاه به همان نسبت ابعاد و حجم دستگاه بزرگتر و سبگین تر میشود.

کاشت میلگرد چیست

۲ بازديد ۰ ۰ ۰ نظر
از کاربردی‌ترین و اقتصادی‌‌ترین روش‌های تقویت سازه، میتوان به روش کاشت میلگرد و کاشت آرماتور اشاره ای داشت که امکان بازسازی کسری های پروژه و اعمال تغییرات موجود در نقشه‌های اجرائی‌ یا در طرح‌های مقاومت ساختمان‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. این روش از روش های نوین برای پایدار سازی ساختمان های بتنی میباشد.
این عملیات در ساختمان سازی شامل قرار دادن یا کاشتن انواع مختلف میلگردها در سازه‌های بتنی است. کاشت آرماتور در اصل جز عملیات‌ مقاوم سازی سازه‌ها به حساب می‌آید که ممکن است در هر پروژه‌ای بدون در نظر گرفتن اهمیت و مقیاس آن، به کار گرفته شود.

کاشت میلگرد در بتن، یکی از جدیدترین و مهم‌ترین تحولات در حوزه ساخت‌وسازهای سازه‌های بتنی و ساختمان‌هاست. کاشت میلگرد در بتن برای مقاوم‌سازی و تقویت ساختمان و سازه‌های بتنی بسیار لازم و ضروری است. با استفاده از روش‌های مختلف کاشت میلگرد، می‌توان اجزا و سازه‌های فولادی را به سازه‌های بتنی متصل کرد. اتصال برقرار شده بین این دو المان باید بتواند نیروهای وارد شونده به هر دوی آن‌ها را تحمل کند.

در کل، روش کاشت میلگرد در بتن، بسیار اقتصادی و کاربردی است و به دلیل این‌که امکان اصلاح نواقص و ایجاد تغییرات در نقشه‌های اجرایی و طرح‌های مقاوم‌سازی سازه‌ها را فراهم می‌کند، بسیار موردتوجه قرار گرفته است. در این میان نباید فراموش کرد که دانش کافی برای کاشت میلگرد در بتن، امری بسیار مهم است و اگر درست انجام نشود، می‌تواند نتیجه دلخواه را به همراه نداشته باشد. همچنین باید توجه داشته باشید که در اجرای این سیستم، باید مقاومت کششی کل، بیشتر از مقاومت کششی میلگرد باشد.
 
از موارد مهم برای تقویت و مقاوم‌سازی سازه‌های بتنی که نیاز است می‌توان به کاشت میلگرد در بتن اشاره کرد. یکی از مهم‌ترین تحولات در ساخت‌وساز سازه‌های بتنی قابلیت اتصال بتن جدید به قدیم و اتصال اجزا و سازه‌های فولادی به سازه‌های بتنی موجود با استفاده از روش کاشت آرماتور و بولت می‌باشد. اتصال و چسب کاشت تعبیه شده بین دو المان، می‌بایست جوابگوی نیروهای وارده به دو المان را از هر لحاظ دارا باشد.
کاربردهای کاشت میلگرد در بتن
در بخش تعریف، به بیان کلی کاربردهای کاشت میلگرد در بتن اشاره کردیم. در ادامه، به موارد بیشتری از کاربردهای کاشت میلگرد در بتن اشاره خواهیم کرد:
  • تقویت فونداسیون و ستون‌ها در سازه‌های بتنی
  • افزودن بخش‌های جدید مانند سقف، دیوار برشی، تیر و ستون به سازه‌ی اجرا شده
  • نصب صفحات فلزی به ‌منظور اجرای نما در سازه
  • مقاوم‌سازی ساختمان به روش Jacketing یا همان ژاکت بتنی
  • نصب صفحات اتصال به‌ منظور ساخت تیر یا ستون جدید
  • اتصال تجهیزات تأسیسات ساختمان (مانند کانال‌های هوا و داکت‌های برق) به ستون‌ها و سقف‌ها
کاشت میلگرد در ستون می تواند به منظور امتداد ستون در سازه موجود و یا اتصال تیر بتنی به ستون مورد استفاده قرار گیرد، همچنین کاشت میلگرد در ستون جهت اجرای شمشیری راه پله، اتصال المان جدید سازه ای، اتصال و مهار پلیت های فولادی و یا دستیابی به اهداف دیگر صورت می پذیرد که از جمله عوامل تاثیرگذار برای کاشت میلگرد در ستون می توان به حداقل فاصله موجود بین میلگردها و موقعیت قرارگیری تمامی میلگردها داخل خاموت و حفظ کاور بتن و یا پوشش بتنی اشاره نمود، کاشت میلگرد در ستون به دلیل محدودیت فضای کاشت و امکان نزدیک شدن میلگردهای کاشته شده به یکدیگر و همچنین نزدیک شدن میلگردهای کاشته شده به لبه ستون بتنی از اهمیت ویژه ای برخوردار است، زیرا در صورت بروز هر گونه خطای اجرایی می‌تواند عملکرد سازه ای ستون موجود را تحت تاثیر قرار دهد. برای مشاوره کارشناسان هیلتیران آماده پاسخگویی به نیاز شما هستند …